Tο Fashion City Outlet  ο αγαπημένος καταναλωτικός προορισμός των Θεσσαλών μπαίνει στον 6ο χρόνο λειτουργίας του  ακόμη πιο δυναμικά με νέο κατάστημα ,με νέες τάσεις και νέες προτάσεις μόδας καθώς η Sinsay, το αγαπημένο brand που ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των καταναλωτών, προσφέροντας great fashion σε great prices, ανοίγει τις  πόρτες του αυτή την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου!

Το νέο κατάστημα του FashionCityOutlet θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους κατοίκους της Θεσσαλίας να γνωρίσουν το brand της Sinsay με διάφορες δράσεις και εκπλήξεις για όλους και συγκεκριμένα  με μουσικές επιλογές από DJ από τις 12:00 το μεσημέρι  έως τις 8 το βράδυ, με Facepainting από τις 4 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ, με κεράσματα και με πολλές πολλές εκπλήξεις για όλους.

Τα πιο αγαπημένα Fashionitems μας περιμένουν σε μεγάλη ποικιλία και ασυναγώνιστες τιμές  σ’ ένα χώρο που υπογράφουν  τις νέες τάσεις της μόδας.

Η αλυσίδα Sinsay διαθέτει ενδύματα και αξεσουάρ για γυναίκες, άνδρες και παιδιά, καθώς και επιλογή ειδών σπιτιού, προσώπου μακιγιάζ και περιποίηση δέρματος σε προσιτές τιμές. 

 

 

Fashion City Outlet

4οχλμ. Λεωφόρου Κ. Καραμανλή

41335 – Λάρισα

Τηλ. 2410 671717

www.fashioncity-outlet.gr