Επαφές και επισκέψεις στο πνεύμα των ημερών πραγματοποίησε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου.

Πιο συγκεκριμένα η Λαρισαία πολιτικός επισκέφτηκε τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας Αστέριο Μαντζώκα και τον Διοικητή Τροχαίας Λάρισας Βασίλειο Βλαχογιάννη, με τους οποίους αφού αντάλλαξε ευχές άκουσε και τα κάλαντα από την Φιλαρμονική.

Κατόπιν, την επισκέφτηκαν στο πολιτικό της γραφείο, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Λάρισας Ηλίας Σουφλιάς, το μέλος της ΠΕ της ΝΔ Αχιλλέας Κέλλας, η αντιπρόεδρος Χρύσα Καλτσογιάννη, ο γραμματέας Γιώργος Θώδας, ο ταμίας Θοδωρής Γερογιώκας, ο υπεύθυνος τομέα εκλογικής ετοιμότητας Βασίλης Βόσιος, ο υπεύθυνος τομέας στρατηγικού σχεδιασμού και Επικοινωνίας Γιώργος Γουμενόπουλος, ο υπεύθυνος τομέας εργαζομένων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα Ηλίας Αρβυθάς, ο υπεύθυνος τομέα nπαραγωγικών & επιστημονικών φορέων Γιώργος Τάτσης και ο αναπληρωτής εκλογικής ετοιμότητας Δημήτρης Ανατολιώτης, με τους οποίους η κα Μπίζιου αντάλλαξε ευχές, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά και στις δράσεις που έχει αναπτύξει η ΔΕΕΠ Λάρισας το τελευταίο διάστημα.

Επίσης η κα Μπίζιου δέχθηκε επίσκεψη για ευχές από τον πρόεδρο της ΕΣΠΕΘ Λάρισας Χρήστο Καρανάσιο, τον αντιπρόεδρο Λεωνίδα Κολονιώτη και τον Γενικό Γραμματέα Κωνσταντίνος Γώγος, καθώς επίσης και από τον πρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ / ΓΕΣ Ν. Λάρισας Απόστολο Σκορδούλη και τον ταμία Γεώργιο Μπελούλη.

Τέλος, η Λαρισαία βουλευτής δέχθηκε ευχές στο πολιτικό της γραφείο στην Ελασσόνα και τα κάλαντα από την Ακαδημία Έρευνας Παραδοσιακών Χορών, τονίζοντας σε όλους πως «οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων ας γίνουν αφορμή για περισυλλογή και ανάταση».

«Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα με υγεία και πίστη στις δυνάμεις μας. Όλοι μαζί έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε κρίση. Η κυβέρνηση της ΝΔ προχωρά αταλάντευτη στην ολοκλήρωση του προγράμματός της, έχοντας στο επίκεντρο πάντα τους πολίτες», δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά.