Σε απάντησή του προς τον απερχόμενο δήμαρχο Ελασσόνας, ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου και επικεφαλής της παράταξης «ΑλλάΖουμε» σημειώνει:

«Θα συμβουλεύαμε τον απερχόμενο δήμαρχο Ελασσόνας, ν’ αφήσει τις καταγγελίες κατά μέρος και να κοιτάξει τα του οίκου του, στον οποίο βασιλεύει η ρεμούλα, η αρπαχτή και τα ρουσφέτια.

Ο εκπρόσωπος της παράταξής μας, δεν είπε τίποτε περισσότερο και τίποτα λιγότερο από αυτά που εμείς λέμε στις ανακοινώσεις μας. Τώρα αν ο κ. Γάτσας ενοχλείται επειδή έρχονται αποκαλύψεις αυτό είναι δικό του θέμα!

Επίσης να ξέρουν πως δεν έχουν κανένα λόγο να ανησυχούν οι υπηρεσιακοί παράγοντες και οι «ανυποψίαστοι πολίτες» όπως λέτε στην ανακοίνωσή σας. Οι πολίτες και γνωρίζουν και βλέπουν και υποψιασμένοι είναι για τα πεπραγμένα σας. Άρα μην προσπαθείτε να τους κάνετε συνενόχους, καθώς η ευθύνη, αφορά εσάς και όσους άσκησαν διοίκηση επί των ημερών σας.

Όσο για τις αποκαλύψεις, αυτές θα έρθουν αλλά στην ώρα τους. Αλλά εσείς γιατί βιάζεστε, αφού ξέρετε τι έχετε πράξει!

Από τη άλλη μια που χρησιμοποιείτε την λέξη «ξεδιάντροπος» ας την ορίσουμε ως έννοια. Ξεδιάντροπος είναι αυτός που είπε ψέματα στους πολίτες, που έταξε τα πάντα προς άγραν ψήφων. Ξεδιάντροπος είναι αυτός που έδωσε απευθείας αναθέσεις με μηδενικές εκπτώσεις στους δικούς του.

Ξεδιάντροπος είναι αυτός που πούλησε δημοτική περιουσία έναντι πινακίου φακής! Ξεδιάντροπος είναι αυτός που χρέωσε υπέρογκα και τον τελευταίο πολίτη αυτού του δήμου, για να κάνει χατήρια στους ημετέρους του, οι οποίοι την βγάζουν τσάμπα και λένε «εις υγείαν του κορόιδου».

Επίσης μας λέτε πως δεν θα μείνετε με σταυρωμένα χέρια και θα δράσετε. Ξεσταυρώστε τα λοιπόν και πάτε να μαρτυρήσετε τις ανομίες σας στον εισαγγελέα, αν δεν μπορείτε να περιμένετε. Άλλωστε ούτως η άλλως η αλήθεια θα λάμψει, αργά ή γρήγορα! Όσο για τα περί λασπολογίας και συκοφαντιών, σας τα επιστρέφουμε και σας θυμίζουμε πως σε λίγο θα είστε μια «θλιβερή» παρένθεση για τον δήμο Ελασσόνας»