Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το αγαπημένο σε όλους και όλες LAComicsFestival, επιστρέφει στον Μύλο του Παππά στη Λάρισα, από τις 26 Μαΐου μέχρι την 1η Ιουνίου 2023.

Το Project Ιππόκαμπος, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κόμικς και Τεχνών «ΕΤουΚου» και την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, παρουσιάζει την επταήμερη πολυθεματική εκδήλωση, που εστιάζει στον χώρο της ένατης τέχνης και απευθύνεται σε φίλους των τεχνών, λάτρεις των κόμικς, γραφίστες, εικονογράφους, animators, αναγνώστες, φοιτητές οπτικής επικοινωνίας και multimedia, δασκάλους και μαθητές, γονείς και παιδιά.

Εκθέσεις κόμικς, εικονογράφησης, εργαστήρια, ομιλίες, προβολές, εκπαιδευτικά προγράμματα και παιχνίδια, bazaar κόμικς και σχετικών εκδόσεων, συλλέκτες και συλλογές κόμικς, δημιουργοί από όλη την Ελλάδα και από το εξωτερικό, αλλά και πολλές ακόμη δραστηριότητες, δίνουν το παρόν για μία ολόκληρη εβδομάδα στους χώρους του Μύλου του Παππά.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η είσοδος στους χώρους του φεστιβάλ καθώς και η συμμετοχή σε ομιλίες, εργαστήρια, προβολές, lives και διάφορα άλλα events, είναι ελεύθερη.

Εκθέσεις 

Επίσημη Έκθεση / ΤΡΑΚ ΤΕΡΣ / Συλλογική / Project ΙππόΚαμπος | 1

Έκθεση / Πρωτότυπες Σελίδες από “Το Χωριό” / Αποστόλης “Κότσιφας” Ιωάννου | 2

Έκθεση / LiteraComics – Η Λογοτεχνία στην 9η Τέχνη / Συλλογική / Comicdom Con Athens | 5

Έκθεση / Fumetti Dal Mare – Κόμικς Από Τη Θάλασσα  / Συλλογική / Comicdom Con Athens σε Συνεργασία με το Ιταλικό Ινστιτούτο Αθηνών | 3

 

https://www.youtube.com/watch?v=lQfjnUIbUYI&t=2s