Η εν δυνάμει διοίκηση του Αετού Μακρυχωρίου «τρέχει» τις εξελίξεις με «φόντο» μια ανταγωνιστική ομάδα! Ο Αναστάσιος Βασιλειάδης στο τιμόνι του λαρισαϊκού συλλόγου

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον Αετό, μιας και εμφανίστηκε ομάδα νέων ανθρώπων που επιθυμεί να πάρει τη «διοικητική σκυτάλη» και να συνεχίσει την πορεία του ιστορικού συλλόγου. Ο επερχόμενος πρόεδρος, κ. Αναστάσιος Βασιλειάδης, με εμπειρία από το ποδοσφαιρικό τοπίο της Λάρισας, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι επίκειται συνάντηση με τους τοπικούς φορείς προκειμένου να αναλάβει κι επισήμως τα ηνία.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασιλειάδη:
«Έπειτα από ένα επίπονο διάστημα 8 εβδομάδων μελέτης, σχεδιασμού, συνομιλιών και αναμονής, έχει προγραμματιστεί ραντεβού στο δήμο Τεμπών ώστε εγώ και οι συνεργάτες μου να αναλάβουμε τα ηνία της ιστορικής ομάδας του Αετού Μακρυχωρίου.
Η ευθύνη είναι μεγάλη καθώς η ιστορικότητα του συλλόγου δε μας επιτρέπει παρά μόνο να κινηθούμε με γνώμονα την αξιοπρέπεια και τον αμέριστο σεβασμό.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο από το κ. Δαλακούρα Γεώργιο, ο οποίος αποτελεί τον οικονομικό μας σύμβουλο καθώς και τον εκπρόσωπο μας στην Ελλάδα.
Η έδρα της διοίκησης θα βρίσκεται στο Μόναχο της Γερμανίας, ωστόσο οι πολύτιμοι συνεργάτες μας θα αποτελέσουν αρωγοί της προσπάθειάς μας στην εκπλήρωση των στόχων του χρονοδιαγράμματός μας.
Αναμφίβολα τα ζητήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι πολλά και οι απαιτήσεις ιδιαίτερα αυξημένες.
Είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετοι με λάθη του παρελθόντος, όπως τα μεγάλα μπάτζετ και οι δαπάνες για αγορά μισθοφόρων ποδοσφαιριστών.
Όντας προασπιστές της αυθεντικής ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας στόχος μας είναι η οικονομική εξυγίανση του συλλόγου, η πλήρης ανάπτυξη του φυτωρίου ποδοσφαιριστών, το scouting και η ανεύρεση νέων εξελίξιμων παικτών, η ανάπτυξη των εγκαταστάσεων, η συμμετοχή σε προγράμματα και εν τέλη το χτίσιμο μιας υγειούς ομάδας σε οποία κατηγορία κι αν αγωνίζεται ο Αετός.
Η ομάδα μας δε θα αποτελέσει επαίτη χορηγιών ή οποιονδήποτε οικονομικών εισφορών. Θα προασπιστούμε πλήρως τα συμφέροντα του συλλόγου κι οποιαδήποτε βοήθεια προς αυτή είναι απολύτως ευπρόσδεκτη ως ατομική πρωτοβουλία.
Εν αναμονή των εξελίξεων ζητούμε από το φίλαθλο κόσμο του Αετού να αγκαλιάσει την προσπάθεια αυτή κι από τους τοπικούς φορείς να αποτελέσουν το θεμέλιο λίθο στην ανάπτυξη μιας αγαστήςσυνεργασίας.
Με εκτίμηση,
Αναστάσιος Βασιλειάδης»