Τη συνάντηση με τον υφυπουργό κλιματικής αλλαγής, κ. Τριαντόπουλο διαψεύδει με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Πλημμυροπαθών Γιάννουλης.

Διαβάστε χαρακτηριστικά:

“Τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πλημμυροπαθών των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης, η οποία συγκροτήθηκε μέσα απο μια μαζική συνέλευση εκατοντάδων κατοίκων στις 15/9/23, με έκπληξη διαβάσαμε σε τοπικά ΜΜΕ ότι η Επιτροπή μας, πραγματοποίησε συνάντηση με τον υφυπουργό κλιματικής αλλαγής, κ. Τριαντόπουλο.

Τέτοια συνάντηση δεν πραγματοποίησε η Επιτροπή ποτέ, ενώ την ζήτησε επίσημα να κλεισθεί μέσω του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, κ. Τζανακούλη, εδώ και μια εβδομάδα που τον επισκεφθήκαμε και ανέλαβε να την ορίσει.

Απ’ ότι πληφοφορηθήκαμε ο κ. Τριαντόπουλος, συναντήθηκε με 7-8 μεμονωμένους κατοίκους, με πρωτοβουλία του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Καπετάνου και σε καμία περίπτωση με την Επιτροπή Αγώνα Πλημμυροπαθών των Εργατικών Κατοικιών, τα μέλη της οποίας δεν είχαμε καμία γνώση γι’ αυτή, δεν κληθήκαμε σ’ αυτή, ούτε είχαμε ζητήσει απο τον κ. Καπετάνο κάτι τέτοιο.

Είναι πάντως άξιο απορίας πως γίνεται ο κ. Τριαντόπουλος, να μην απαντάει επι μια εβδομάδα στο αίτημα της Επιτροπής Πλημμυροπαθών Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης, που υποβλήθηκε μέσω του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αλλά να συναντά μεμονωμένα κάποιους κατοίκους που του ζήτησε ο κ. Καπετάνος. Ελπίζουμε αυτή η ενέργεια να μην υποκρύπτει κάποιες σκοπιμότητες.

Ως Επιτροπή Αγώνα Πλημμυροπαθών Κατοίκων των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης, περιμένουμε να ορισθεί άμεσα η συνάντηση την οποία ζητήσαμε για να συζητήσουμε όλα τα προβλήματα και τα αιτήματα που αποφασίσθηκαν από την μαζική συνέλευση των πλημμυροπαθών, που οργάνωσε στις 12/10/2023 η Επιτροπή μας.

Αν κάποιοι μέσα και έξω από τους οικισμούς των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης, έχουν στο μυαλό τους να υπονομεύσουν την προσπάθεια της Επιτροπής Αγώνα να οργανώσει τις διεκδκήσεις των πλημμυροπαθών κατοίκων των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης, να γνωρίζουν ότι δεν θα τους περάσει”.