Τη μνήμη των πολιούχων της Αγίων, Αντωνίου του Μεγάλου και Αντωνίου του Νέου του εν Βεροίας, τιμά η Αγιά στις 17 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:

Τρίτη 16 Ιανουαρίου, στις 6:00μμ, μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετά Θείου Κηρύγματος προεξέχοντος του Ηγούμενου της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος, πατέρα Νικόδημο Αγαθονίκου

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, 7:30πμ – 10:30πμ, όρθρος - αρχιερατική θεία λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος προεξέχοντος του Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αγιάς, κ.κ. Ιγνάτιο. Ακολουθεί λιτάνευση της ιεράς εικόνας των Αγίων Αντωνίων (ώρα προσέλευσης επισήμων 10:00πμ) με την συνοδεία της μπάντας της 1ης Στρατιάς.

Στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου Δημαρχείου Αγιάς (Κεντρική Πλατεία Ελευθερίας), από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αγιάς κ.κ. Ιγνάτιο. Μετά το πέρας των εγκαινίων στον χώρο του νέου Δημαρχείου θα προσφερθεί ελαφρύ κέρασμα για τους προσκεκλημένους – παραβρισκόμενους. Επίσης στο εσωτερικό του Δημαρχείου θα φιλοξενηθεί έκθεση ζωγραφικής με έργα των αειμνήστων ζωγράφων Στέργιου Χατζούλη και Κλεάνθη Χατζηνίκου.