Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε Εκπαιδευτική επίσκεψη από μαθητές του Α1 του 7ου Γενικού Λυκείου Λάρισας.

Οι μαθητές στο πλαίσιο του επαγγελματικού προσανατολισμού, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Α΄ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Δημήτρη Παπαλέξη και από τον κ. Χρήστο Φιλιππόπουλο υπάλληλο του Επιμελητηρίου, για τον Θεσμικό ρόλο του Φορέα, την όλη λειτουργία του και τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες της Διοίκησης προς όφελος της επιχειρηματικότητας.

Επίσης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις υπηρεσίες που προσφέρονται στα μέλη του Επιμελητηρίου Λάρισας μέσω της ιστοσελίδας του, καθώς και της ιστοσελίδας του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ.).

Οι μαθητές έδειξαν έντονο ενδιαφέρον τόσο για τις αναπτυξιακές και λοιπές δραστηριότητες του Επιμελητηρίου, όσο και για επιμέρους θέματα της επιχειρηματικότητας, υποβάλλοντας ερωτήσεις.

Στη συνέχεια συμμετείχαν σε ένα Βιωματικό Επιχειρηματικό Παιχνίδι σε τετράδες το οποίο τους ώθησε να διευρύνουν τη σκέψη τους και να προβληματιστούν.

Τους μαθητές συνόδευσαν οι καθηγήτριες τους κα Αθανασία Σαμαρά και η κα Αγορίτσα Σιλιτζή.