Απάντηση που μένει να φανεί αν θα δρομολογήσει εξελίξεις στην σημερινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη στη Βουλή, απέστειλε η Εισαγγελία Εφετών Λάρισας το πρωί της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, με έγγραφο της που δημοσιεύει το NEWS 24/7, η Εισαγγελία απάντησε στο αίτημα του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλείου Κόκκαλη, να διαβιβαστεί η δικογραφία στην Επιτροπή, προκειμένου να βοηθήσει στη διερεύνηση τυχόν πολιτικών ευθυνών με βάση τα στοιχεία που έχουν μέχρι σήμερα συγκεντρωθεί.

Στην απάντηση που απέστειλε σήμερα, πριν την έναρξη της τελευταίας προγραμματισμένης συνεδρίασης, η Εισαγγελία ενημερώνει πως «το θέμα χορήγησης εγγράφων εκκρεμεί ενώπιον του αρμόδιου Συμβουλίου Εφετών Λάρισας το οποίο πρόκειται να αποφασίσει το συντομότερο δυνατόν».

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, αναμένεται η απόφαση της πλειοψηφίας της Εξεταστικής Επιτροπής, για το αν θα κλείσουν σήμερα οι εργασίες, ή θα παραταθούν, όπως ζητά σύσσωμη η αντιπολίτευση, προκειμένου και να κληθούν κρίσιμοι μάρτυρες που μέχρι τώρα η πλειοψηφία έχει απορρίψει, αλλά και να φτάσουν στην Επιτροπή τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί στη δικογραφία και ενδέχεται να συμβάλουν στην διερεύνηση πολιτικών ευθυνών για την τραγωδία.

news247.gr