Με την παρουσία του αρμόδιου υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και του θεσσαλού υπουργού Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, πραγματοποιούνται σήμερα Σάββατο στις 12:30 μ.μ., τα εγκαίνια του νέου εργοστασίου της βιομηχανίας αναψυκτικών ΚΛΙΑΦΑ στα Τρίκαλα.

Στην τελετή των εγκαινίων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του εργοστασίου στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων, έχουν προσκληθεί επίσης και θα παραστούν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, βουλευτές, όπως και δήμαρχοι και λοιποί αξιωματούχοι από την περιοχή Θεσσαλίας.

Παρόντες θα είναι επίσης επιχειρηματίες από όλο το φάσμα της αγοράς, καθώς και πενήντα δημοσιογράφοι από τη Θεσσαλία και την Αθήνα.

Η εταιρεία ΚΛΙΑΦΑ -που μετράει 96 χρόνια ζωής και εξαγοράστηκε πριν δυο χρόνια από την οικογένεια Σαράντη- έχει προγραμματίσει μια μεγάλη δωρεάν συναυλία για το κοινό στο χώρο του Μύλου Ματσόπουλου, με την Έλενα Παπαρίζου, τον Κώστα Καραφώτη και άλλους καλλιτέχνες.

Η συναυλία, που ήταν προγραμματισμένη για αύριο Κυριακή, αναβλήθηκε λόγω πρόγνωσης βροχής και θα πραγματοποιηθεί εντός του Μάϊου σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από την εταιρεία.

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr