Κοινοβουλευτική παρέμβαση, με κατάθεση αναφοράς προς τον αρμόδιο Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σχετικά με την ανάγκη άμεσης επέκτασης του υφιστάμενου δικτύου της ΔΕΗ, για την εύρυθμη και απρόσκοπτη ηλεκτροδότηση της Τοπικής Κοινότητας Σκλήθρου του Δήμου Αγιάς Λάρισας, πραγματοποίησε η Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη. 

Συγκεκριμένα, στην αναφορά της, η Ευαγγελία Λιακούλη επισημαίνει τα εξής : 

«Άμεση επέκταση του υφιστάμενου δικτύου της ΔΕΗ που βρίσκεται ανατολικά του Σκλήθρου του Δήμου Αγιάς Λάρισας, ζητά με επιστολή του προς τη ΔΕΔΔΗΕ, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, η οποία περιήλθε σε γνώση μου. 

Όπως αναφέρεται στην εν λόγω επιστολή, κατά τους χειμερινούς μήνες, η περιοχή αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα,με πολύωρες διακοπές ρεύματος, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν και του έντονου ανάγλυφού της, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο την υγεία των, ως επί το πλείστον, ηλικιωμένων μόνιμων κατοίκων.

Είναι σαφές ότι, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη και απρόσκοπτη ηλεκτροδότηση του Σκλήθρου, το υφιστάμενο δίκτυο της ΔΕΗ που βρίσκεται στα ανατολικά του χωριού, και αποτελεί συνέχεια του δικτύου της ΔΕΗ από τα παράλια του Δήμου Αγιάς, πρέπει άμεσα να επεκταθεί.

Στο πλαίσιο αυτό, θεωρώντας το αίτημα του Προέδρου και των κατοίκων εύλογο και την ικανοποίησή του σημαντική, ζητώ από τον αρμόδιο Υπουργό να προβεί άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την επίλυση του ζητήματος και να ενημερώσει σχετικά τη Βουλή».