Στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Λάρισας θα κληθεί αύριο Δευτέρα να δώσει εξηγήσεις ένας 38χρονος Τρικαλινός που συνελήφθη στη Λάρισα κατηγορούμενος για παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων. 

Ο 38χρονος κατηγορείται πως επέδειξε σε τρίτους, γυμνές φωτογραφίες της 19χρονης πρώην φίλης του τις οποίες είχε στο κινητό, με το πρώην ζευγάρι να καταλήγει στα δικαστήρια. 

Της σύλληψης του 38χρονου προηγήθηκε ωστόσο ένας καβγάς στο περιθώριο του Φεστιβάλ του Πηνειού όπου ο 42χρονος πατέρας φίλης του κοριτσιού, καθώς και δυο γυναίκες που βρίσκονταν μαζί του, επιτέθηκαν στον Τρικαλινό όταν έπεσε στην αντίληψή τους ότι έδειχνε σε άλλους φωτογραφίες της 19χρονης κοπέλας.

Ο 38χρονος, ο οποίος είχε αποκρύψει την πραγματική του ηλικία από την κοπελίτσα, πήγε στην αστυνομία όπου υπέβαλε μήνυση αναφέροντας ότι ο 42χρονος τον έδειρε και οι δυο γυναίκες τον εξύβρισαν.

Το περιστατικό του ξυλοδαρμού, δεν επηρέασε την ουσία της υπόθεσης για την συμπεριφορά του 38χρονου σε ότι αφορά τα προσωπικά δεδομένα της πρώην φίλης του, καθώς το βράδυ της Πέμπτης κρατήθηκε στην αστυνομία και την Παρασκευή οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, όπου αφέθηκε ελεύθερος για να απολογηθεί αύριο.

Ο 42χρονος πατέρας και οι δυο γυναίκες αφέθηκαν ελεύθεροι.

Λ.Ε. kosmoslarissa.gr (με πληροφορίες από Βαγγέλη Κακάρα, Ελευθερία)