Στην καθιερωμένη ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας, παρευρέθηκε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, τονίζοντας με την ευκαιρία της εκδήλωσης, τα εξής:

«Ευχαριστώ μέσα στην καρδιά μου το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας, για την πρόσκλησή μου σε αυτή την εκδήλωση αλληλεγγύης που ενώνει ολόκληρη την πόλη της Λάρισας σε έναν κοινό σκοπό αγάπης που υπερβαίνει τα στενά, ατομικά όριά μας και μας ‘’ανοίγει’’ όλους και όλες στο πρόβλημα του καρκίνου. Γνωρίζετε όλοι, πως ενωθήκαμε εδώ και χρόνια, μέσα από τους κοινούς μας αγώνες για την αντιμετώπιση του καρκίνου . Εδώ, στην πόλη μας, το Κοινωνικό Εθελοντικό Δίκτυο “#Κανείς Μόνος”, ανέδειξε σε κεντρικό θέμα αγώνα του,  τη δημιουργία ενός Ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας Καρκινοπαθών και φιλοξενίας συνοδών τους στη Λάρισα, υιοθετώντας το αίτημα του Συλλογου και της εμπνευσμένης Προέδρου του Ι. Καραβανα και του ΔΣ του, με τη έμπρακτη συμπαράσταση της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου και προσωπικά του Μητροπολίτη μας κκ Ιερωνύμου, καθως και όλων των θεσμικών φορέων του τόπου μας. Ο νέος Περιφερειάρχης κ Δημ Κουρέτας, ήδη ανακοίνωσε ότι το όραμά μας,  είναι και δικό του και αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια Θεσσαλιας η υλοποίησή του. Είμαστε όλοι μαζί πια, προκειμένου να ελαφρύνουμε το βαρύ “Σταυρό” πολλών, που δεν έχουν πόρους και προνόμια, αλλά έχουν δικαίωμα στην αξιοπρέπεια . 

Βέβαια , αυτό σίγουρα δεν αρκεί. Αν νιώσει ο κάθε Άνθρωπος μοναξιά, ανέχεια, ανεργία, αναξιοπρέπεια, εγκατάλειψη, έχουμε αποτύχει και όλοι εμείς. Και χρέος της Πολιτείας είναι να το θυμάται αυτό πάντοτε. 

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα είναι πάντοτε εκεί με τις προτάσεις του για την ενίσχυση του ΕΣΥ και των δομών του, για μια πραγματικά δωρεάν, ποιοτική  δημόσια υγεία, να της το υπενθυμίζει, δεδομένου ότι πολλές φορές η σημερινή κυβέρνηση φαίνεται να το ‘’ξεχνά’’. Αυτό είναι το δικό μας συμβόλαιο  που έχουμε υπογράψει με τους πολίτες, από την ίδρυση του ΕΣΥ, εδώ και περισσότερες από τέσσερεις δεκαετίες.

 Ο Θεός να μας ευλογεί και να μας  προστατεύει όλες και όλους..!».