Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, για την απώλεια του Γιώργου Αδαμόπουλου:

«Με μεγάλο σεβασμό, συγκίνηση κι αγάπη, αποχαιρετούμε σήμερα τον Γιώργο Αδαμόπουλο, έναν σπουδαίο Άνθρωπο, αφοσιωμένο σύντροφο και αυθεντικό Δημοκράτη, ένα καλό Φίλο, που άφησε έντονα το θετικό αποτύπωμά του στην τοπική κοινωνία της Λάρισας, αλλά και στην επικράτεια.

Ο Γιώργος, υπήρξε φωτεινός και δραστήριος, με ενεργό ρόλο στα κοινά, δραστηριοποιούμενος από νωρίς στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και οραματιζόμενος μέσα από τους αγώνες, την εμβάθυνση της Δημοκρατίας και καλύτερη ζωή, για Όλους.

Προσέφερε πολλά στην πολιτική θητεία του, ως γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Λάρισας, ως νομάρχης Πέλλας ,ως ειδικός γραμματέας στο υπουργείο Οικονομικών την περίοδο 1985 – 1988, ενώ διετέλεσε βουλευτής ΠΑΣΟΚ Λάρισας και παράλληλα χρημάτισε υφυπουργός Εργασίας .

Γνώρισα το Γιώργο Αδαμόπουλο σε πολύ μικρή ηλικία, από τον σοσιαλιστή πατέρα μου, αλλά έμαθα πολλά γι’αυτόν , όταν επέστρεψα από το Πανεπιστήμιο, με αρχή μια συνέντευξη που του ζήτησα τότε, ως δημοσιογράφος του Δημοτικού Ραδιοφώνου.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ με πόση πίστη υπηρετούσε τις ιδέες του, πόσο αφοσιωμένος ήταν στην παράταξη, πόσο ανθρώπινος και απλός ήταν στη συμπεριφορά του.

Για το τοπικό ΠΑΣΟΚ ήταν πυλώνας στήριξης και σημείο αναφοράς, για πολλά χρόνια.

Ήταν η δύναμη των απλών ανθρώπων του μόχθου και η φωνή του κάθε αδύναμου.

Για μένα ήταν ο Φίλος και σύντροφος που με καλούσε συχνά, για να παρατηρήσει θετικά πρωτοβουλίες της παράταξης , να εντοπίσει αστοχίες, να διορθώσει λάθη. Γιατί ήταν από αυτούς που νοιαζόταν πραγματικά και ανυπόκριτα.

Το πάθος του για τη δημοκρατία και το σοσιαλισμό, είναι η σφραγίδα του, που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη και τις καρδιές μας.

Καλό ταξίδι, Φίλε Γιώργο»