Στη χοροθεατρική παράσταση αφιερωμένη στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 που διοργάνωσε η ‘Αρμονία Τέχνης και Χορού’ στον Αμπελώνα Λάρισας στην οποία συμμετείχε η μικτή χορωδία Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελώνα ‘Αρωγή’, παρευρέθηκε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη.
Η Γραμματέας της Κ.Ο., αφού παρακολούθησε την παράσταση, επεσήμανε τα εξής :
«Η εξαιρετική χοροπαράσταση που διοργάνωσε η ‘Αρμονία Τέχνης και Χορού’ στον Αμπελώνα, καθήλωσε το κοινό και να μας ταξίδεψε στο ένδοξο παρελθόν μας. Η Επανάσταση του ’21 αποτελεί ανεκτίμητο εθνικό κεφάλαιο που μαρτυρεί την άφθαρτη δύναμη και το ακούραστο φρόνημα των Ελλήνων.
Μέσα σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που επικρατούν τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, το ψυχικό σθένος και η παλληκαριά των εθνικών μας Ηρώων, αποτελεί ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης και αλάνθαστη πυξίδα για το μέλλον της πατρίδας μας.
Η προσφορά της Τέχνης είναι αδιαμφισβήτητη, ιδίως σε σκοτεινές περιόδους αλλεπάλληλων κρίσεων, όπως αυτή που βιώνουμε σήμερα.
Η Τέχνη είναι αυτή που τελικά καταφέρνει να ενώνει, να ανοίγει δρόμους, να συνομιλεί με τις ψυχές, να εκπαιδεύει, να διδάσκει αυτοεκτίμηση , διαχείριση συναισθημάτων , να προλαμβάνει δίνοντας εναλλακτικές πορείες
Μέσα από την Τέχνη βιώνουμε το έντονο συναίσθημα, την κάθαρση και τελικά την αρμονία, που έχουμε τόσο ανάγκη.
Μόνο μέσα από την Τέχνη, Θα βγούμε ξανά στο Φως.
Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες, για όλα όσα μας χάρισαν απόψε. Τέτοιες εκδηλώσεις, με αλήθεια ψυχής και ανεπιτήδευτη ποιότητα, τιμούν τον τόπο μας.
Ευχαριστούμε τον δημιουργικό Αμπελώνα ..».