Συνάντηση με τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, Ταξίαρχο κ. Θωμά Καρανάσιο, πραγματοποίησε την Παρασκευή 10η Φεβρουαρίου, η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη.

Η Λαρισαία Βουλευτής συνεχάρη τον κ. Καρανάσιο και του ευχήθηκε από καρδιάς κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, η Ε. Λιακούλη ανέδειξε παραμέτρους που αφορούν την ασφάλεια των πολιτών και την πάταξη της εγκληματικότητας στο Νομό Λάρισας, αλλά και γενικότερα στη Θεσσαλία.

Υπογράμμισε, επιπλέον, τις αξιέπαινες υπηρεσίες που προσφέρει καθημερινά το έμψυχο δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας για την προάσπιση δικαιωμάτων της τοπικής κοινωνίας, υπό αντίξοες συνθήκες, ενώ επιπροσθέτως επισήμανε ότι η Αστυνομία αποτελεί κομβικό πυλώνα του δημοκρατικού πολιτεύματος και εγγυητή του Κράτους Δικαίου.

Η Γραμματέας της Κ.Ο. και Βουλευτής Λάρισας ευχήθηκε στο νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας τη βέλτιστη αποτελεσματικότητα στο σημαντικό έργο του, προς συλλογικό όφελος των κατοίκων της Θεσσαλίας, τονίζοντας πως παραμένει θεσμικός αρωγός στις ανάγκες και την πρόοδο της Αστυνομίας, όπως ήδη πράττει στη Βουλή, με αλλεπάλληλες κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει.