Στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, όπου τελέστηκε σήμερα, μνημόσυνο επί τη επετείω της εκδημίας του Μακαριστού Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου, Κυρού Ιγνατίου, παραβρέθηκε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη.
Μετά την ολοκλήρωση της θρησκευτικής εκδήλωσης, η Ευαγγελία Λιακούλη, δήλωσε τα εξής:
«Με τη συμπλήρωση 4 χρόνων, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, συμμετείχα σήμερα, στο μνημόσυνο της εκδημίας του Μακαριστού Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου, Κυρού Ιγνατίου. Ενός αλησμόνητου Ιεράρχου, για το νομό της Λάρισας ,που για δεκαετίες, άφησε την προσωπική του σφραγίδα με το Εκκλησιαστικό και Ανθρωπιστικό έργο του. Η δραστηριότητά του υπήρξε πολύπλευρη, πολυετής και πολύκαρπη, καθώς ήταν πάντα με προθυμία δίπλα στο ποίμνιό του, ενώ παράλληλε ίδρυσε νέες Ενορίες, Ιερές Μονές και ανέπτυξε πλούσια Φιλανθρωπική Δραστηριότητα.
Η πόλη της Λάρισας, στο πρόσωπο του Μακαριστού Μητροπολίτου Κυρού Ιγνατίου, τιμά έναν Άξιο Ιεράρχη, που υπηρέτησε ως Ιεραπόστολος της Εκκλησίας από τη θέση του Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, με Αγάπη και Αλτρουισμό, δίδαξε τον Θείο Λόγο και καλλιέργησε τις ψυχές των συμπολιτών μας, ενδυναμώνοντας την Πίστη και τη Δύναμη του Θεού σε όλο τον κόσμο της Λάρισας. Η μνήμη του αιώνια. »