Δύο νέες υποψηφιότητες προστίθενται στη μεγάλη ομάδα του Δημάρχου Τεμπών κ. Γεωργίου Μανώλη και συγκεκριμένα στο συνδυασμό "Νέα Δύναμη".

Η πρώτη είναι μία νέα κυρία, κουβαλώντας νέες και καινοτόμες ιδέες, ορμώμενη με δύναμη, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, όπως άλλωστε γράφει και το όνομα του Συνδυασμού του Δημάρχου Τεμπών.

Ο κ. Μανώλης καλωσορίζει την κα. Ασημίνα Γεωργοπούλου, η οποία είναι ιδιωτική υπάλληλος και κατάγεται από τους Γόννους. Μία μαχήτρια, αγωνίστρια και δραστήρια νέα της ζωής, η οποία εργάζεται σκληρά και επιθυμεί να πράξει το ίδιο και για το Δήμο Τεμπών. Συντάσσεται στο πλευρό του κ. Μανώλη, διότι πιστεύει ότι είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση και ο οποίος έχει αρχίσει και θέτει τα θεμέλια για έναν τακτικό και οργανωμένο δήμο σε όλες τις λειτουργίες. Επίσης, θεωρεί ότι είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να ολοκληρώσει το όραμα για έναν δήμο- πρότυπο, σύμφωνα με τις ευρωπαικές προδιαγραφές.

Ο επόμενος νέος υποψήφιος ονομάζεται Δημήτριος Βαρσάμης και κατάγεται από την Όσσα. Επίσης είναι αγωνιστής της ζωής και γνωρίζει από πολύ νεαρή ηλικία τον μόχθο της επιβίωσης. Απόδειξη ότι τα έχει καταφέρει και πλέον ασχολείται με το εμπόριο και είναι ιδιοκτήτης αλυσίδας καφέ. Έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια και έχει βάλει πλώρη για τον Συνδυασμό "Νέα Δύναμη" του Δημάρχου Τεμπών. Ο κ. Δήμαρχος τον καλωσορίζει και αισθάνεται ικανοποίηση, διότι ο Συνδυασμός ενισχύεται και εμπλουτίζεται με νέα άτομα και αγωνιζόμενα για ένα δυνατό και πολυποίκιλο Δήμο Τεμπών.

Ο κ. Βαρσάμης εμπιστεύθηκε τον κ. Δήμαρχο, θέτοντας τον εαυτό του υποψήφιο, γιατί είναι βέβαιος ότι έχει τις ικανότητες και τις δεξιότητες να διοικήσει το Δήμο Τεμπών και να συνεχίσει να προσφέρει υπογράφοντας ακόμη πιο πολλά έργα, τα οποία θα δώσουν ακόμη περισσότερες ανάσες στην καθημερινότητα των δημοτών.

Τους καλωσορίζει και τους δύο υποψήφιους, τους εύχεται υγεία, δύναμη και καλό κουράγιο στον νέο αγώνα που καλούνται να φέρουν εις πέρας με επιτυχία.