Δυο ακόμα υποψηφιότητες γυναικών για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ανακοινώνει η «Συμπαράταξη Λαρισαίων».

Ειδικότερα, στα ψηφοδέλτια της Συμπαράταξης ως υποψήφιες για το Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι η εμποροϋπάλληλος κα. Ιωάννα Λαμπρογιώτα και η ελεύθερη επαγγελματίας κα. Βαλμπόνα Γκίκα.

Ιωάννα Λαμπρογιώτα

Η κ. Λαμπρογιώτα, είναι εμποροϋπάλληλος και επί σειρά ετών εργάζεται σε γνωστές εμπορικές επιχειρήσεις στο κέντρο της πόλης.

Διαπιστώνοντας τις μεγάλες θετικές και ουσιαστικές αλλαγές που σημειώνονται σε όλη την πόλη και ειδικά στο εμπορικό και ιστορικό κέντρο, πήρε την απόφαση να στηρίξει την «Συμπαράταξη Λαρισαίων».

Είναι ελεύθερη και στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τη γυμναστική, ενώ αγαπά ιδιαίτερα το κολύμπι.

Βαλμπόνα Γκίκα

H κα. Βαλμπόνα Γκίκα, έχει γεννηθεί στην πόλη Κούτσοβε στην Νότια Αλβανία. Μετά τις εγκύκλιες σπουδές στην πόλη της, εισήχθη στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στο Πολυτεχνείο των Τιράνων.

Ζει στην πόλη της Λάρισας, εδώ και 30 χρόνια (από το 1993) μαζί με την οικογένειά της και είναι ελεύθερη επαγγελματίας. Τριάντα χρόνια που πέρασαν με δυσκολίες, αγώνες αλλά και προφορά. Η κα. Γκίκα, όλα αυτά τα χρόνια έχει προσφέρει τη βοήθειά της στους συνανθρώπους της και στα μέλη της κοινότητας.

Η κ. Γκίκα ενώνει τις δυνάμεις της με την «Συμπαράταξη Λαρισαίων», στηρίζοντας με την υποψηφιότητά της την προσπάθεια που γίνεται για την μεγάλη αλλαγή στην πόλη και πιστεύοντας ότι ο αγώνας για τα ανθρώπινα δικαιώματα πρέπει να είναι συλλογικός.