Στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες στις Μονάδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και προς ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Λάρισας με ιατρικό προσωπικό, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην κεντρική υπηρεσία της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, παρουσία του Διοικητή κ. Φώτη Σερέτη και του Υποδιοικητή κ. Ηλία Τσιαούση, η ορκωμοσία ιατρού, ειδικότητας Νευρολογίας, επιμελητή Β’, που διορίσθηκε σε μόνιμη θέση στο Κέντρο Υγείας Λάρισας. Η ανάληψη υπηρεσίας της ιατρού θα είναι άμεση.

Θα πρέπει να τονισθεί ότι το τελευταίο διάστημα στο Κ.Υ. Λάρισας έχουν αναπτυχθεί και λειτουργούν τακτικά ιατρεία με τις ακόλουθες ιατρικές ειδικότητες:

Ουρολογίας,

Γυναικολογίας,

Οφθαλμολογίας,

Δερματολογίας,

ενώ από τις αρχές Σεπτεμβρίου λειτουργεί Post-Covid ιατρείο με τη συνεργασία Πνευμονολόγου. Στο ιατρείο μπορεί να απευθύνεται κάθε πολίτης που νόσησε με COVID-19 και εμφανίζει συμπτώματα της νόσου για περισσότερες από 4 εβδομάδες, πάρα την αρνητικοποίηση των εργαστηριακών δοκιμασιών (τεστ PCR),  και δεν μπορούν να εξηγηθούν με εναλλακτική διάγνωση.