Διήμερη περιοδεία στη Θεσσαλία πραγματοποιούν αύριο Πέμπτη και Παρασκευή οι Θάνος Τζήμερος, Φαήλος Κρανιδιώτης και Κωνσταντίνος Μπογδάνος, οι οποίοι θα συναντηθούν με παραγωγικούς φορείς και πολίτες και θα παρουσιάσουν τις λύσεις που προτείνει η “ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ”.

Το πρόγραμμα της διήμερης περιοδείας έχει ως εξής Την Πέμπτη 7/7/22, στον Βόλο, θα επισκεφθούν τον Δήμαρχο κ. Αχ. Μπέο, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στρατιωτικές μονάδες και δώσουν συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ. Με τους φίλους της “ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” θα συναντηθούν στις 11:00 π.μ. στο Pleasures Seaside Café, στην οδό Ερμού.

Το απόγευμα της 7ης Ιουλίου, οι τρεις πολιτικοί θα βρίσκονται στον Τύρναβο, όπου θα συναντηθούν με κατοίκους, τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις.

Το βράδυ της Πέμπτης, στις 21:00, ο Θάνος Τζήμερος, ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θα μιλήσουν σε φίλους και πολίτες στο εστιατόριο «Φρούριο» της Λάρισας.

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου το πρωί, η περιοδεία συνεχίζεται στη Λάρισα με συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Α. Καλογιάννη. Στις 11:00, θα επισκεφθούν καταστήματα στο κέντρο της πόλης και στις 12:00 θα δώσουν συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Grand Hotel.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα βρίσκονται στην Καρδίτσα για συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Α. Τσιάκο, ενώ μετά από στάση στο μουσείο Γ. Καραϊσκάκη στον Δήμο Μουζακίου, θα επισκεφθούν τα Τρίκαλα, θα συναντηθούν με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και θα δώσουν συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ.