Σε προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος προχωρά ο ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. την Κυριακή 17 Ιουλίου, σε περιοχές της Λάρισας, για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες στο δίκτυο. 

Αναλυτικά: 

Κυριακή 17/07/2022

Από ώρα 07:30 – 13:30: Πόλη Λάρισας: α) οδός Διγενή, από το ύψος της οδού Καραμανλή έως την οδό Φαρσάλων, β) οδό Ισμήνης, γ) Ιππολύτου, δ) οδός Καλλιόπης, από το ύψος της οδού Διγενή έως την οδό Αυλίδος, ε) οδός Αναγνωσταρά, στ) Οδός Αγίου Στυλιανού. (τμηματικές διακοπές)

Από ώρα 07:30 – 09:30: Πόλη Λάρισας: α) Περιοχή πλησίον, κεντρικής πύλης Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Από ώρα 09:30 – 15:00: Πόλη Λάρισας: α) οδός 23ης Οκτωβρίου, από το ύψος της οδού Γ. Σεφέρη έως την οδό Θεοτοκοπούλου, β) οδό Ναυαρίνου, γ) οδός Μανδηλαρά, από το ύψος της οδού Κίρκης έως το ύψος της οδού Μιαούλη, δ) οδός Υψηλάντου, από το ύψος της οδού Μανδηλαρά έως την οδό Οικονόμου Εξοικονόμου, ε) οδός Κίρκης, από το ύψος της οδού Υψηλάντου έως το ύψος της οδού Ριζοπούλου, στ) Οδός Κ. Κερκύρα, ζ) οδός Ηπείρου, από το ύψος της οδού Μανδηλαρά, έως την οδό Μιαούλη, η) οδός Λατανίας, θ) οδός Θεοτοκοπούλου, από το ύψος της οδού Ριζοπούλου έως την οδό Ριζοπούλου. (τμηματικές διακοπές.)

Από ώρα 13:00 – 15:00: α) Δημοτικά διαμερίσματα: Γυρτώνης , Μικρόλιθος, Ροδιάς, Δελερίων, β) Χ.Υ.Τ.Α.

Από ώρα 8:30 – 13:30: Δημοτικά Διαμερίσματα: ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΛΟΦΟΣ, ΚΟΚΚΙΝΟΓΙ, ΚΑΛΥΒΙΑ, ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ, ΚΟΚΚΙΝΟΠΗΛΟΣ, ΠΥΘΙΟ, ΔΟΛΙΧΗ, ΛΙΒΑΔΙ, ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα θα ξαναδοθεί ρεύμα πριν το χρόνο λήξης της διακοπής.