Ευρεία σύσκεψη υπό την προεδρία του υφυπουργού Υποδομών Νίκου Ταχιάου πραγματοποιήθηκε χθες στη Λάρισα για τον συντονισμό των εμπλεκομένων φορέων και την προτεραιοποίηση των έργων αποκατάστασης στην περιοχή.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, οι βουλευτές της Ν.Δ Χρήστος Κέλλας, Χρήστος Καπετάνος και Μάξιμος Χαρακόπουλος και οι δήμαρχοι της ΠΕ Λάρισας.

Όπως τόνισε ο κ. Ταχιάος σε δηλώσεις του «με εντολή του πρωθυπουργού θα δώσουμε όλο μας το βάρος για την ανακούφιση του κόσμου που έχει ταλαιπωρηθεί, στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε με όλους τους φορείς της Θεσσαλίας ώστε να προτεραιοποιήσουμε τα έργα που απαιτούνται ώστε να παραδώσουμε στους Θεσσαλούς τον τόπο τους, καλύτερο από ότι ήταν πριν από τη θεομηνία».

Μάλιστα ο υφυπουργός αφού εξήρε την προσωπικότητα του Κ. Αγοραστού τονίζοντας πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που έδωσε την ψυχή του για την περιοχή δήλωσε έτοιμος να συνεργαστεί και με τον νεοκλεγέντα περιφερειάρχη Δ. Κουρέτα σημειώνοντας χαρακτηριστικά «το πρόσωπο του περιφερειάρχη δεν παίζει κανένα ρόλο στην υποχρέωση που έχουμε απέναντι στο λαό της Θεσσαλίας. Θα σταθούμε δίπλα σε όλους τους φορείς για το καλύτερο αποτέλεσμα».

ertnews.gr