Σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του Δήμου Λαρισαίων απαντώντας στη νέα ανακοίνωση του υποψήφιου δημάρχου Λαρισαίων Θανάση Μαμάκου, αναφέρει τα εξής: 

"Η δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίων, έχει υλοποιήσει τα τελευταία χρόνια ένα τεράστιο έργο που φτάνει τα 250 εκατ. ευρώ, σε έργα και επενδύσεις. Για την υλοποίηση του αξιοποίησε πόρους από όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία και συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα με κάθε νόμιμο μέσο. Κατάφερε να μείνει συνεπής στις δεσμεύσεις της απέναντι στους Λαρισαίους πολίτες και σταθερή στην πορεία εξέλιξης της Λάρισας σε ευρωπαϊκή πόλη.

Το τελευταίο διάστημα και με ορίζοντα τις δημοτικές εκλογές, είναι σε εξέλιξη  μια συστηματική προσπάθεια μηδενισμού και συκοφάντησης του έργου, χλευασμού των προσώπων της πόλης που συμμετέχουν στην υλοποίηση του και διασποράς ψευδών ειδήσεων μέσω μηχανισμών παραπληροφόρησης. Η προσπάθεια αυτή έχει ως παράλληλο σκοπό  να κρύψει την προγραμματική αφωνία, την απραξία και την έλλειψη επιχειρημάτων. Κάποιοι πιστεύουν ότι επενδύοντας σε διχασμό και τοξικότητα θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη των Λαρισαίων. Γελιούνται!

Σ’ ότι μας αφορά, θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε το σχέδιο που απαντά στις προκλήσεις της επόμενης ημέρας για τη  Λάρισα. Και θα τους αφήσουμε να κυνηγούν τη λακκούβα, τον κάδο και τα δήθεν «σκάνδαλα» με στημένες φωτογραφίες και κατασκευασμένα δημοσιεύματα σε φιλικά τους κομματικά έντυπα. Θα τους κρίνουν σύντομα οι πολίτες!

Όταν αποφασίσουν να καταθέσουν το πρόγραμμά τους και να ανοίξει ο προγραμματικός διάλογος τότε θα επανέλθουμε".