Από το Δήμο Κιλελέρ ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ», την Δευτέρα 22/5/23 στον Πλατύκαμπο (Δημαρχείο) 8.00 – 10.30 και στη Νίκαια (Πολιτιστικό κέντρο) 11.00 – 12.30.

Η ενημέρωση θα γίνει τηλεφωνικά και με γραπτό μήνυμα SMS στα κινητά τηλέφωνα των δικαιούχων.

Θα διανεμηθούν τα ακόλουθα προϊόντα: Κρέας, Ζυμαρικά, Φέτα, Γραβιέρα, Αλεύρι, Ρύζι, Φακές, Φασόλια, Ελαιόλαδο, Ζάχαρη, Πελτές τομάτας, Γάλα, και βρεφικά είδη για ορισμένες κατηγορίες ωφελουμένων.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου με βεβαίωση γνήσιου υπογραφής από αρμόδια Αρχή. Όταν η εξουσιοδότηση δε φέρει το γνήσιο της υπογραφής απαιτείται επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας, ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.

Υποχρεώσεις Ωφελούμενων

Οι ωφελούμενοι είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες:

1. Να προσέλθουν στο σημείο παραλαβής των τροφίμων αυστηρά στη προκαθορισμένη μέρα και ώρα που θα τους κοινοποιηθεί με SMS. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να τηρηθεί ο συγκεκριμένος κανόνας για την αποφυγή μποτιλιαρίσματος.

2. Κατά τη ταυτοποίηση και παραλαβή να φορούν μάσκα.

Ωφελούμενοι του Προγράμματος είναι:

*Άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας πληρούν τα κριτήρια της υπ’ αριθμ.Δ23/οικ.17108/875/10.04.2017 Απόφασης της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΦΕΚ Β’1474/28.04.2017) και συμπεριλαμβάνονται στην πλατφόρμα του ΚΕΑ στον Πίνακα).

Πληροφορίες: 2410961286.