Δεκαήμερο προσφορών στα καταστήματα του Fashion City Outlet αρχίζει αύριο Σάββατο, 1 Ιουλίου και οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν όλα τα απαραίτητα είδη για τη βαλίτσα των διακοπών τους από επώνυμα Brands που θα προσφέρουν τα είδη τους σε τιμές χαμηλότερες των outlet τιμών του μεγάλου εκπτωτικού κέντρου της Θεσσαλίας!

Στο ξεκίνημα μάλιστα, του δεκαημέρου των προσφορών, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία εκτός από τις αγορές τους στον άνετο χώρο του Fashion City Outlet να προσφέρουν στα παιδιά τους ψυχαγωγία και χαρά παίζοντας τους «Μαστροχαλαστές». Οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να βοηθήσουν «τον Αχιλλέα και τη Ματούλα» να επισκευάσουν το «Αγροτόσπιτό» τους μετά την επέλαση των δύο κακών και των δράκων.

Διαδραστικά παιχνίδια και χορός κρατούν ζωντανό το ενδιαφέρον των παιδιών.

Οι παιδικές δραστηριότητες είναι προγραμματισμένες για σήμερα Παρασκευή 30 Ιουνίου και αύριο Σάββατο 1 Ιουλίου από τις 5π.μ ως τις 8μ.μ.

Στο Fashion City Outlet, τον απόλυτο καταναλωτικό και ψυχαγωγικό προορισμό της Θεσσαλίας μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουν και κάνουν τα ψώνια τους σε επώνυμα brands, με ελκυστικές τιμές και απίστευτες προσφορές.

Τα εμπορικά καταστήματα του Fashion City Outlet, μας περιμένουν καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και το Σάββατο έως τις 8.

Κάνε follow σε Instagram & Facebook για να ενημερώνεσαι πρώτος για διαγωνισμούς, προσφορές και τις επόμενες δράσεις!

Fashion City Outlet
4ο χλμ. Λεωφόρου Κ. Καραμανλή
41335 – Λάρισα
Τηλ. 2410 671717
www.fashioncity-outlet.gr