Σε κατανυκτικό κλίμα τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων στην Καλλιπεύκη, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου μετά πολλών ιερέων της Μητροπόλεως.
Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιότατος αναφέρθηκε στην αλήθεια της Πίστεώς μας, η οποία μεταλαμπεύτηκε απλόχερα σε εμάς τους πιστούς από τους δώδεκα μαθητές του Κυρίου. Επίσης, τόνισε ότι εμείς οι πιστοί είμαστε υπεύθυνοι να διατηρήσουμε την αξία της Πίστης μας και να τη μεταδόσουμε ακέραιη και αλώβητη στις επόμενες γενιές, όπως ακέραιη διατηρήθηκε μέχρι και σήμερα τον 21ο αιώνα.
Στον Πανηγυρικό Εσπερινό παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Γόννων κ. Βασίλης Σίμος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καλλιπεύκης κ. Θεοφάνης Γκουντουβάς καθώς και αρκετοί πιστοί και επισκέπτες.
Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Τεμπών ευχήθηκε χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες και αναφέρθηκε στην αξία της Πίστης μας, ώστε να την τιμούμε και να τη διαφυλάττουμε.