Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Σαπουντζής καλωσόρισε τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Γεώργιο Μανώλη στα γραφεία του Συλλόγου, την Κυριακή 31 Ιουλίου στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου. Ευχαρίστησε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τα μέλη του Συλλόγου για την παρουσία τους και στην ομιλία του αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν από τον σύλλογο την χρονιά που πέρασε, μίλησε για την λειτουργία της δημοτικής βιβλιοθήκης, τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις, τις παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν από την πλευρά του συλλόγου για την καθαριότητα και τον εξωραϊσμό της παραλίας και του οικισμού, την προσπάθεια ανάδειξης του κάστρου όπως επίσης αναφέρθηκε για την ποταμολίμνη, για την κατασκευή - δημιουργία αλιευτικού καταφυγίου, την κατασκευή της πολυπόθητης γέφυρας σύνδεσης παράλια Δήμου Τεμπών με παράλια Πιερίας και γενικά για τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή της παραλίας. Ο κ. Σαπουντζής δήλωσε ευχαριστημένος για την έως τώρα άψογη συνεργασία με τον Δήμαρχο και τη δημοτική Αρχή για θέματα του συλλόγου αλλά και της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης χαιρέτησε την εκδήλωση και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τα μέλη του συλλόγου και τους κατοίκους της παραλίας και να απαντήσει σε όλα τα θέματα που τέθηκαν. Ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την μέχρι τώρα συνεργασία και τόνισε ότι ως δημοτική Αρχή είναι και θα παραμείνει πάντα δίπλα στις ανάγκες των κατοίκων της παραλίας, δίνοντας λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα της περιοχής, στα πλαίσια των δυνατοτήτων.

Στην εκδήλωση, σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κάτω Ολύμπου κ. Αθανάσιος Βλάχος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο κ. Κώστας Κολλάτος και η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης κα Μαρία Κωστή, καθώς ακολούθησαν και ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τα μέλη του συλλόγου προς το προεδρείο, τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο.

Επίσης, στη συνέλευση παρευρίσκονταν ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠΤ κ. Γιώργος Νικολάου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Κώστας Ζαρδούκας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κάτω Ολύμπου κ. Φάνης Βουλιώτης, μέλη και οι φίλοι του Εξωραϊστικού Συλλόγου και κάτοικοι της παραλίας.