Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τεμπών σε συνεργασία με τους δύο Παιδικούς Σταθμούς του Συκουρίου και του Μακρυχωρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γονέων θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 31 Μαΐου και την Παρασκευή 3 Ιουνίου και ώρα 10:00π.μ στο χώρο των παιδικών σταθμών δράση με θέμα: «Αγαπώ και σέβομαι τους γονείς μου».
Συντονίστρια της δράσης θα είναι η κ. Παναγιώτα Κούρτη, Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Τεμπών, η οποία θα μιλήσει στα παιδιά για τη σπουδαιότητα του ρόλου των γονέων.
Μαζί με τους παιδαγωγούς των Παιδικών Σταθμών του Δήμου και όλα τα παιδιά θα δημιουργήσουμε όλοι μαζί παρέα και θα προσφέρουμε ένα δωράκι στους γονείς!
Οι γονείς είναι η αρχή της οικογένειας, η αρχή της ζωής. Είναι η δύναμη και το στήριγμά μας! Οι άνθρωποι που μας έφεραν στη ζωή! Οφείλουμε να τους τιμούμε κάθε χρόνο στις 1 Ιουνίου. Η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη σε εκείνους!
Το Κέντρο Κοινότητας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.