Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022, παραμονή της Εορτής της Γέννησης της Υπεραγίας Θεοτόκου, στον Ιερό Ναό της Θεοτόκου στην Αιγάνη, τελέστηκε Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία και λιτάνευση της Ιεράς και χαριτοβρύτου Αγίας Εικόνας στους δρόμους του χωριού, προεξάρχοντος του π. Νεοφύτου, ο οποίος εκήρυξε και τον θείον λόγον, συλλειτουργούντος, του π. Χρήστου, του π. Βασιλείου, του π. Βίκτωρος και του π. Νικηφόρου εφημέριου της ενορίας.

Κατά τη διάρκεια του πανηγυρικού Εσπερινού έψαλλε ο καλλικέλαδος Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Χριστοδούλου, καταγόμενος εξ Αιγάνης, αποδίδοντας θαυμάσια τους Θεομητορικούς ύμνους της Παναγίας.

Τον πανηγυρικό εσπερινό παρακολούθησε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Μαϊμάρης, ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κάτω Ολύμπου κ. Αθανάσιος Βλάχος οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Γιώργος Νικολάου και κ. Κώστας Ζαρδούκας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κώστας Κολλάτος, η Πρόεδρος της Κοινότητας Αιγάνης κα Θεοδώρα Αναγνωστοπούλου, οι τοπικοί σύμβουλοι κ. Κώστας Δήμου και η κα Ζωή Ρούπα, ο υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Αιγάνης κ. Κώστας Μαϊνάρας και εκατοντάδες πιστοί από την Αιγάνη, τη γύρω περιοχή και τη Λάρισα.

Την κυριώνυμο ημέρα εψάλλει ο Όρθρος και στη συνέχεια τελέστηκε η Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία λειτουργούντος του π. Νικηφόρου συλλειτουργούντος του π. Χρήστου, παρουσία του περιφερειακού συμβούλου Π.Ε. Λάρισας κ. Γιώργου Λαδόπουλου, της Προέδρου Κοινότητας Αιγάνης κας Θεοδώρας Αναγνωστοπούλου και πλήθος πιστών και προσκυνητών.