Το Πανεπιστήμιο των Πολιτών του Δήμου Λαρισαίων ανακοινώνει την έναρξη του νέου εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο «Κοπτική Ραπτική-Μεταποιήσεις», το οποίο εντάσσεται στον πυλώνα «Μάθηση & Αγορά Εργασίας» με εκπαιδευτή τον κ. Καρανάσιο Χρήστο.

Στόχος του προγράμματος είναι οι εκπαιδευόμενοι να γνωρίσουν την κατασκευή βασικού πατρόν φούστας επιλογής τους, την κοπή και ραφή παντελονιού με πατρόν, τα είδη θερμοκόλλησης και θερμοκολλητικών και γενικότερα να εξοικειωθούν με τις τεχνικές βαφής και επιδιορθώσεων.

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν, διάρκειας 25 ωρών, θα υλοποιείται κάθε Τρίτη & Πέμπτη, ώρες 17:30-20:00 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου των Πολιτών – ΚΔΒΜ Δ. Λαρισαίων, Αιόλου 4,Λάρισα, με ημερομηνία έναρξης την Τρίτη 07 Νοεμβρίου 2023, και απευθύνεται σε  όλους όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τεχνικές κοπής, ραφής, θερμοκόλλησης.

Η ομάδα των εκπαιδευομένων θα αποτελείται από 20 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά έως την Παρασκευή 03 Νοεμβρίου 2023, στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/1nPA7O28NqVtOO0nR83G1vEcMJcjWOusTNcLAToom1jI/edit

Την ευθύνη για την υλοποίηση του προγράμματος έχει η Διεύθυνση Παιδείας - Τμήμα Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Λαρισαίων. Ο Κύκλος Μάθησης «Κοπτική Ραπτική-Μεταποιήσεις», εντάσσεται στις δράσεις για την προώθηση της φιλοσοφίας της διά βίου μάθησης στο πλαίσιο της «Λάρισα – Πόλη που Μαθαίνει».

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2410680249, 2410680250 (Τμήμα Διά Βίου Μάθησης)

E-mail: learning-city@larissa.gov.gr

Facebook: https://www.facebook.com/learninglarissa2016