Κατά την επίσκεψή της στη Λάρισα η Πρόεδρος του ΕΚΔΔΑ, δρ. Π. Δραμαλιώτη, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης με τον Διοικητή του νοσοκομείου, κ. Γρηγόριο Βλαχάκη.

Οι δύο επικεφαλής διερεύνησαν πεδία συνεργασίας προκειμένου το ΕΚΔΔΑ (Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης) να προχωρήσει σε δράσεις αναβάθμισης των γνώσεων και δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού του ΓΝ Λάρισας, αλλά και στην ανάπτυξη κοινών πρωτοβουλιών προς την κατεύθυνση της έρευνας και καινοτομίας για την αποδοτικότερη προσαρμογή των υπηρεσιών του νοσοκομείου στις σύγχρονες απαιτήσεις της διοίκησης μονάδων υγείας.

Η κα Δραμαλιώτη συναντήθηκε με το διοικητικό προσωπικό, την διοικητική διευθύντρια του Γ.Ν.Λάρισας κα Σαρακατσάνου και την προϊσταμένη του οικονομικού τμήματος κα Μαρία Δαλάκα ενώ στη συνέχεια με τον εκπρόσωπο των ιατρών στο Δ.Σ δντη της β΄Παθολογικής κ. Ι. Γκαμπράνη και την πρόεδρο του Συλλόγου των εργαζομένων του Γ.Ν.Λάρισας κα Έφη Χύτα

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Σύμβουλος Επιστημονικού Έργου του Ινστιτούτου Επιμόρφωσης (ΙΝΕΠ) του ΕΚΔΔΑ, δρ Π. Βουλτσίδης, ενώ για το ΓΝΛ ο αντιπρόεδρος κ. Χάρης Τσιλιάκος , το μέλος του ΔΣ κ. Κωνσταντίνος Πάνος και η υπεύθυνη του γραφείου εκπαίδευσης του νοσοκομείου κα Μαρία Γκιντέρσου.