Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κιλελέρ σε συνεργασία με το 2o Δημοτικό Σχολείο Πλατυκάμπου, πραγματοποίησε βιωματική δράσηστους μαθητές της Ε’ δημοτικού με τίτλο “Δικτυωμένοι; Ναι! Κολλημένοι; Όχι!” με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα εθισμού και σωστής χρήσης του διαδικτύου.

Η παρέμβαση είχε διαδραστικό χαρακτήρα, και οι μαθητές μέσα από βιωματικές ασκήσεις και παιχνίδια, μοιράστηκαν τις προσωπικές τους εμπειρίες και εργάστηκαν προς την κατεύθυνση της σωστής και ασφαλής χρήσης του Διαδικτύου . Η δράση που υλοποιήθηκε διήρκησε 3 διδακτικές ώρες. Τον συντονισμό του εργαστηρίου ανέλαβε η κα. Αντιγόνη Ζήση, ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Κιλελέρ.

Το Κέντρο Κοινότητας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους μαθητές για την ενεργό συμμετοχή τους, τη θετική τους διάθεση και ανταπόκριση στην συνάντηση, την υπεύθυνη εκπαιδευτικό του τμήματος κα Ανθή Αλμυρούλη και τη Διεύθυνση του σχολείου για τη συνεργασία και τη θερμή φιλοξενία.

Να σημειωθεί ότι το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κιλελέρ υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλία 2014-2020», που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.