Ξεκινούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας εργασίες για τη βελτίωση των δρόμων Κρήνη – Ευύδριο, Βαμβακού – Ασπρόγεια και Παλαιόμυλος – Ερέτρια - Ασπρόγεια στα Φάρσαλα.

Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 1.00.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες σε τμήματα των οδών με καθαρισμό και διαμόρφωση τάφρου τριγωνικής διατομής ή τάφρου ερείσματος, απομάκρυνση φερτών που εμποδίζουν την απορροή, καθαρισμό υπαρχόντων τεχνικών, ενίσχυση και επισκευή φρεατίων και τεχνικών εισόδου και εξόδου, κατασκευή σωληνωτών διαφόρων διατομών εγκάρσια και κατά μήκος της οδού για την παροχέτευση ομβρίων και την αποκατάσταση παρόδιων προσβάσεων, επέκταση κιβωτοειδών οχετών και νέα ασφαλτόστρωση σε σημεία της οδού που παρουσιάζουν ζημιές.

«Ένα ακόμη έργο ξεκινά για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο δίκτυο αρμοδιότητας μας στην επαρχία Φαρσάλων.

Συνδέουμε τις ανθρώπινες κοινότητες με ασφάλεια. Επενδύουμε σε έργα ουσίας, που λύνουν καθημερινά, μικρά προβλήματα που όμως ανάγονται σε μεγάλα και κυρίαρχα στη ζωή των ανθρώπων.

Δοκιμαζόμαστε καθημερινά στην πράξη και στο πεδίο των γεγονότων. Χτίζουμε το τώρα, στηρίζουμε το αύριο» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.