Επίσκεψη-περιοδεία του πρώην προέδρου & αντιπροέδρου του Ε.Λ.Κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023 στο νομό Λαρίσης στα πλαίσια της δράσης της Νέας Δημοκρατίας «Διάλογος με τους πολίτες».  

Ο κύριος Μεϊμαράκης συνοδευόμενος από κλιμάκιο της ΔΕΕΠ, των ΔΗΜΤΟ του νομού μας, των υποψηφίων βουλευτών και στελεχών, επισκέφθηκε κατά σειρά:

Το Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. κ. Ιερώνυμο με τον οποίο είχε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση για το ρόλο της εκκλησίας αλλά και τη συμβολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην πρόοδο της χώρας.

Την πόλη της Αγιάς όπου περιόδευσαν και στη συνέχεια ακολούθησε διάλογος με τους πολίτες.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το εκλογικό περίπτερο αλλά και το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας όπου είχαν συζήτηση με τους εθελοντές αλλά και τους πολίτες επισκέπτες.

Ακολούθησε συνάντηση με μέλη και στελέχη του κόμματος σε ξενοδοχείο της πόλης, όπου στην ομιλία του ο Βαγγέλης Μειμαράκης ζήτησε από τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να μην επαναπαυτούν στη εκλογική νίκη του Μαίου, ευχαρίστησε τους Λαρισαίους για την εμπιστοσύνη τους και όπως τόνισε «υπάρχει και το καλύτερο» εκφράζοντας την αισιοδοξία για 4η έδρα στο Νομό.

Κοινό συμπέρασμα της σημερινής περιοδείας ήταν η αποδοχή των θέσεων για το προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας όπως και η πεποίθηση ότι οι Έλληνες πολίτες θα εμπιστευτούν ξανά τη Νέα Δημοκρατία δίνοντας την εμπιστοσύνη με την ψήφο τους για τα επόμενα χρόνια.