Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό για την ΑΕΛ αλλά και για τους γηπεδούχους, με ταχύτητα στις μεταβάσεις και δημιουργία φάσεων εκατέρωθεν. Παρότι υπήρξαν κίνδυνοι στις εστίες έληξε 0-0.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε καλύτερα και πιο δυναμικά ανοίγοντας το σκορ στο 50′. Σκόρερ ο Μπασδέκης με καλό κοντρόλ και τελείωμα στην απέναντι γωνία μετά από πάσα του Δημηνίκου (0-1). Ο Άρης ισοφάρισε στο 55′ με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ (1-1). Ο Αβραμούλης στο 65′ έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και ο Μπιώτης εκτελώντας έβαλε ξανά μπροστά τους βυσσινί (1-2). Οι κίτρινοι γύρισαν το παιχνίδι σε λίγα λεπτά μέχρι το 70′ ξανά με στατική φάση και ένα πλασέ από κοντά φτάνοντας στο 3-2. Στο 85′ με μια εξαιρετική ασίστ του Αβραμούλη ο Γραβάνης πέρασε τους αμυντικούς και πλάσαρε υποδειγματικά κάνοντας το 3-3. Άδικο ήταν το φινάλε αφήνοντας πικρία για την απώλεια της νίκης όταν στο 90ο λεπτό ακυρώθηκε, κακώς όπως φάνηκε ακόμα και με γυμνό μάτι χωρίς βοήθεια τεχνολογίας, το 3-4 της ΑΕΛ με πρωταγωνιστή τον Μπιώτη που έβαλε το γκολ αλλά κρίθηκε ως offside.

Η ισοπαλία με τον Άρη και κυρίως η καλή απόδοση πρόσφερε ικανοποίηση στην ομάδα μας και στο τεχνικό επιτελείο. Την επόμενη αγωνιστική το προσεχές Σαββατοκύριακο η ΑΕΛ Κ17 θα φιλοξενήσει τη Λαμία στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Super League (ΣΤ’ όμιλος).

ΑΕΛ Κ17 (Βασιλείου – Νεμπεγλέρας) : Σπανός, Αρσένης (85′ Δεμίρης), Γκρόζος, Αβραμούλης, Κουπατσάρας, Καλαθάς, Κουτζαηλίας, Όντος (62′ Μπιώτης), Μπασδέκης (62′ Ρίζος), Δημηνίκος (85′ Βαρσάμης), Γραβάνης