Η υγρή τροφή για γάτες σε περιμένει στο Pet Heart Shop! Εκεί θα βρεις οικονομικές κονσέρβες για το γατάκι σου, από τα μεγαλύτερα brands, όπως ALMO NATURE, APPLAWS, BOZITA CHUNKS, FELIX, GOURMET GOLD και άλλα πολλά. Οι επιλογές είναι αμέτρητες, τόσο σε γεύσεις όσο και σε… ανάγκες. Επίλεξε ανάμεσα από τόνο, τόνο με γαρίδες κοτόπουλο, αρνί, γαλοπούλα, κουνέλι, πάπια, σολομό και άλλους υπέροχους συνδυασμούς και ικανοποίησε κάθε ανάγκη. Υγρές τροφές για γατάκια και ενήλικες, παχύσαρκες ή στειρωμένες γάτες, για γατάκια με ευαίσθητο πεπτικό ή δέρμα, όλες τους είναι στη διάθεσή σου, για να τους δώσεις το καλύτερο!

 

Ξηρά τροφή για… Λουκούλλειο γεύμα!

 

Η ξηρά τροφή που θα βρεις στο Pet Heart Shop θα γίνει σίγουρα η αγαπημένη της γατούλας σου. Οι γεύσεις είναι απολαυστικές και περιλαμβάνουν βοδινό, αρνί, κουνέλι, κοτόπουλο, ελάφι, πάπια, ψάρι και άλλες πολλές, όλες τους θρεπτικές και ιδανικές για κάθε ηλικίας γάτες! Εξερεύνησε την τεράστια προϊοντική ποικιλία και ανακάλυψε εκλεκτές βιολογικές τροφές, χωρίς σιτηρά (grain free), super premium και premium για κορυφαία ποιότητα και μοναδική γεύση, οικονομικές, αλλά και τροφές χωρίς γλουτένη. Επίσης, εκεί θα βρεις τροφές για γάτες με ευαίσθητο δέρμα ή πεπτικό, παθήσεις ουροποιητικού ή νεφρών, καθώς και με λίγα λιπαρά για την παχυσαρκία. Αναζήτησε εκείνες που είναι σε προσφορά και επίλεξε τη συσκευασία 10kg, 15kg ή 20kg, που σε εξυπηρετεί καλύτερα.

 

Pet Shop για κάθε είδος… φίλου!

Το πιο ενημερωμένο pet shop της πόλης, με τα πιο οικονομικά και ποιοτικά προϊόντα για το ζωάκι σου, είναι το Pet Heart Shop. Εκεί θα βρεις τροφές, αξεσουάρ, προϊόντα υγιεινής και ό,τι άλλο χρειάζεσαι για το κατοικίδιό σου, όλα τους επώνυμα και άριστης ποιότητας. Επισκέψου σήμερα το petheartshop.gr, απόκτησε τα είδη που θέλεις και απόδειξε με τον καλύτερο τρόπο… τη φιλία και την αγάπη σου!