Την ταινία “Απέραντη Αγάπη” του βραβευμένου στα φεστιβάλ Καννών ("Ανασαίνω") και Βενετίας ("Χαμένα Όνειρα") Εμανουέλε Κριαλέζε, προβάλει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, από Δευτέρα 26 Ιουνίου έως Σάββατο 1 Ιουλίου στις 22:00, στον θερινό κινηματογράφο Σινέ Μύλος “Μπαρμπής Βοζαλής” στον Μύλο του Παππά.

Στη Ρώμη της δεκαετίας του '70 η 12χρονη Αντριάνα μεγαλώνει σε ένα ταραγμένο οικογενειακό περιβάλλον, το οποίο εντείνει τη δυσφορία την οποία νιώθει σε σχέση με τη σεξουαλική της ταυτότητα.

Η ίδια προσπαθεί να συμπεριφερθεί σαν αγόρι, αλλά ο οικογενειακός και κοινωνικός περίγυρος αντιδρά, με μοναδική εξαίρεση τη μητέρα της. Μια έξω καρδιά, συμπονετική και ανοιχτόμυαλη γυναίκα, η οποία αγωνίζεται και για τη δική της "απελευθέρωση".

Ξετυλίγοντας μια ιστορία που (θα μπορούσε να) είναι η δική του, ο Ιταλός σκηνοθέτης κοιτάζει τρυφερά, μελαγχολικά αλλά κι ελπιδοφόρα το παρελθόν. Επίσημη συμμετοχή στο Διαγωνιστικό Τμήμα του 79ου Φεστιβάλ Βενετίας.

Δράμα 2022 | Έγχρ. | Διάρκεια: 97′Ιταλο-γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Έμανουέλ Κριαλέζε με τους: Πενέλοπε Κρουζ, Βιντσέντζο Αμάτο, Λουάνα Τζουλιάνι

Γενική είσοδος 4 ευρώ