Επανέρχεται με μία αιχμηρή ανακοίνωση ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας, μετά το σχόλιο του πρώην Δημάρχου για την απουσία δεκαπέντε δημοτικών συμβούλων από την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κ. Γάτσας αναρωτιέται γιατί ο κ. Ευαγγέλου ζήτησε αναβολή της συνεδρίασης, ενώ δεν είχε σκοπό να συμμετάσχει σε αυτή, και τον καλεί να καταθέσει αύριο κιόλας στον Εισαγγελέα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του για τη δήθεν κακοδιαχείριση στο Δήμο, και συγκεκριμένα αναφέρει:

«Μετά τη χθεσινοβραδινή απουσία των 15 δημοτικών συμβούλων της παράταξης Ευαγγέλου, γεννάται ευλόγως το ερώτημα, γιατί άραγε ζήτησε ο κ. Ευαγγέλου την αναβολή της ειδικής συνεδρίασης, ενώ δεν είχε σκοπό να συμμετάσχει σ' αυτη;

Φαίνεται ότι δεν ελέγχει πλέον ούτε την ελάχιστη δημοτική ομάδα που συνήθιζε να έρχεται στις συνεδριάσεις, καθώς 10 σύμβουλοι της παράταξης Ευαγγέλου απουσιάζουν πάντα από τα δημοτικά συμβούλια. Αλήθεια, με τι θράσος θα διεκδικήσουν και πάλι την ψήφο των συμπολιτών μας, ενώ δεν ανταποκρίνονται ούτε στην ελάχιστη υποχρέωσή τους, να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις;

Ο κ. Ευαγγέλου λέει τώρα ότι δεν αξίζει να συμμετέχουν σε μία συνεδρίαση-φιέστα για το μηδενικό έργο της δημοτικής αρχής. Αλήθεια, στην προηγούμενη ειδική συνεδρίαση του 2021, γιατί συμμετείχε; Εκεί δεν ήταν φιέστα; Ή μήπως εκεί ανακάλυψε ότι οι δημοτικοί του σύμβουλοι ούτε στις συνεδριάσεις που ζητούσε ο ίδιος δεν εμφανίζονται.

Όσο για τις απειλές και τις αόριστες καταγγελίες που εκτοξεύει όπου σταθεί και όπου βρεθεί, ιδού η Ρόδος... Τον καλούμε και πάλι, όπως τον καλέσαμε και στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, να καταθέσει όλα τα στοιχεία που διαθέτει στον Εισαγγελέα και να μην παίζει άλλο θέατρο.

Στην εποχή του διαδικτύου και της επικοινωνίας, όλα τα στοιχεία είναι διαθέσιμα με ένα κλικ. Πόσο μάλλον που οι δημοτικοί σύμβουλοι λαμβάνουν όλα τα έγγραφα ηλεκτρονικά στο email τους και λαμβάνουν πλήρη ενημέρωση για όλα.

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει…