Στη Λάρισα βρίσκεται σήμερα (2/10) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης προκειμένου να επισκεφθεί τις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές.

Ο κ. Κασσελάκης με αγροτικό όχημα μετέβη μαζί με τους πληγέντες στην περιοχή Σωτήριο του Δήμου Κιλελέρ όπου και πραγματοποίησε αυτοψία.

Σύμφωνα με το πρόγραμμά του, θα ακολουθήσουν διαδοχικές συναντήσεις με κατοίκους και δημάρχους των περιοχών που έχουν πληγεί από τις κακοκαιρίες μέχρι και τις 17:30 το απόγευμα, ενώ στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Απόστολο Γκλέτσο.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε τον Βόλο συνοδευόμενος από τον επικεφαλή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτη Φάμελλο, τον βουλευτή Μαγνησίας, Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο και τοπικό κλιμάκιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία συνομίλησε με πολίτες, έπιασε το φτυάρι κι έκανε έκκληση για βοήθεια στην πολιτεία.

«Εδώ, στη Νέα Ιωνία Βόλου, για τους πλημμυροπαθείς έχει παγώσει ο χρόνος. Κάνω έκκληση για βοήθεια από την πολιτεία Είναι μόνοι τους», αναφέρει χαρακτηριστικά σε βίντεο που ανάρτησε στις προσωπικές του σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.