Αέρας ανανέωσης πνέει στο Νηπιαγωγείο Γλαύκης του Δήμου Κιλελέρ  μετά το πέρας των εργασιών επισκευής και συντήρησης των εγκαταστάσεών του από συνεργεία του Δήμου που διήρκεσαν από τη θερινή περίοδο έως και την έναρξη του νέου διδακτικού έτους.

Αντιπροσωπεία από το Δήμο Κιλελέρ επισκέφθηκε τον  ανακαινισμένο χώρο του Σχολείου όπου διαπίστωσε την ολοκλήρωση των εργασιών. Στο κτίριο έγιναν ελαιοχρωματισμοί, όλων των εξωτερικών τοιχίων, των εσωτερικών αιθουσών, των διαφόρων επίπλων – ντουλαπών που έχρηζαν βαφής καθώς και των εσωτερικών πορτών – κουφωμάτων.

Πραγματοποιήθηκαν επίσης ηλεκτρολογικές εργασίες και αντικαταστάθηκαν οι παλιές φθαρμένες κουρτίνες. Τέλος κατασκευάστηκε περίφραξης πέριξ του αύλειου χώρου του Νηπιαγωγείου για την οριοθέτηση του και την ασφάλεια των νηπίων.

Σε κοινή τους δήλωση οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλελέρ Τριαντάφυλλος Τσινούλης, Κώστας Φιλιππούλης και Αλέκος Χονδρονάσιος και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γιάννης Φροξυλιάς ανέφεραν:  «Η καινούργια σχολική χρονιά βρίσκει το νηπιαγωγείο της Γλαύκης να λειτουργεί σε έναν χώρο πλήρως ανακαινισμένο και αναδιαμορφωμένο. Το σχολείο άνοιξε την αγκαλιά του και δέχτηκε τους νέους του μαθητές σε έναν χώρο φτιαγμένο με πολλή αγάπη.

Βασικός στόχος ήταν να αναδειχθεί η αισθητική του κτιρίου καθώς και να εκσυγχρονιστούν αλλά και να αξιοποιηθούν στο έπακρο οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις. Σκοπός μας, όπως κάθε χρόνο, είναι να υποδεχτούμε κατά τη νέα σχολική χρονιά τους μικρούς μας συνδημότες σε εγκαταστάσεις ευχάριστες και κυρίως ασφαλείς. Δεν κάνουμε καμία έκπτωση στην ασφάλεια των νηπιαγωγείων. Προσπαθούμε καθημερινά και αναβαθμίζουμε τους εκπαιδευτικούς χώρους έτσι ώστε η εμπειρία των μικρών παιδιών να είναι ευχάριστη και δημιουργική».