Αναβάλλεται η χαρτογραφημένη προβολή (projection mapping) που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 8-9-10 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ταχυδρομείου στην πρόσοψη του κτηρίου της Ιατρικής- Κατσίγρα.

Λόγω των έκτακτων συνθηκών που αντιμετωπίζουν πολλοί συμπολίτες μας και των καταστροφών που πλήττουν την περιοχή μας, η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών Δ. Λαρισαίων μεταθέτει σε νέες ημερομηνίες της εκδήλωσης, στις 13-14-15 Σεπτεμβρίου, τις ίδιες, ώρες, από 21:00-23:00, στο ίδιο μέρος.

Να σημειωθεί, ότι την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στις 21:00, πριν την πρώτη προβολή θα λάβει χώρα μια μικρή τελετή έναρξης με χαιρετισμούς των εκπροσώπων των διοργανωτών φορέων.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Ιπποκράτης – Η Αέναη Επιστροφή που διοργανώνουν ο Δήμος Λαρισαίων – Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και υποστηρίζουν το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το Διεθνές Ιπποκράτειο Ίδρυμα της Κω, ο Σύλλογος Ο Ιπποκράτης στη Λάρισα, ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, το Παγκόσμιο Ιπποκράτειο Ινστιτούτο Ιατρών και ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας.