Μία μεγαλειώδης και πλημμυρισμένη από κόσμο συναυλία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Αυγούστου στην πλατεία των Μεσαγγάλων.
Η εκπληκτική ερμηνεύτρια με τη μελωδική φωνή κα. Πέννυ Μπαλτατζή ξεσήκωσε το κοινό με τη μοναδική εμφάνισή της και τις επιτυχίες της.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Δήμο Τεμπών και πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος "Με θέα το Αιγαίο".

Ήταν ένα μουσικό ταξίδι που περιελάμβανε γνωστές επιτυχίες της ερμηνεύτριας, αλλά και πλούσιο σε μουσικό ρεπερτόριο από ροκ, έντεχνα και ποπ τραγούδια.
Η ερμηνεύτρια καθήλωσε το κοινό με τη φωνή της και με την αυθεντικότητά της.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Βασίλειος Πινακάς, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.ΠΕ.Π.Τ. κ. Γιώργος Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Βλάχος, ο υποψήφιος κ. Νίκος Παπαδημητρίου, ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μεσαγγάλων κ. Γιώργος Γελαδάρης και πλήθος κόσμου.

Το πρόγραμμα "Με θέα το Αιγαίο" ρίχνει αυλαία σήμερα την Τρίτη με τη συναυλία των ΟΝΙΡΑΜΑ στην πλατεία του Καστρί Λουτρό στις 21:00 μ.μ. το βράδυ.
Να είστε όλοι εκεί να θαυμάσουμε τις επιτυχίες τους, αλλά και να περάσουμε μία όμορφη βραδιά πλάι στη θάλασσα.