Σε μια βυσσινί ατμόσφαιρα οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα σε αίθουσα του ξενοδοχείου Ιμπέριαλ.

Στο χώρο της εκδήλωσης που τελούσε υπό την στήριξη της ΕΔΑΘΕΣΣ ο Χρυσοβαλάντης Μπέσιος παρουσίασε μια σειρά από ιστορικές φανέλες της ΑΕΛ.

Παράλληλα υπήρχε προβολή όλων των μεγάλων και ιστορικών επιτυχιών της ΑΕΛ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στον χαιρετισμό τους ο πρόεδρος των παλαίμαχων της ΑΕΛ, Τάκης Παραφέστας και ο γραμματέας του Συλλόγου, Μπάμπης Ντόσας ευχαρίστησαν τον γενικό διευθυντή της ΕΔΑΘΕΣΣ Λεωνίδα Μπακούρα που είναι αρωγός σε όλες τις δράσεις των “Βυσσινί.

Μάλιστα ο πρόεδρος των βετεράνων της ΑΕΛ Τάκης Παραφέστας απένειμε τιμητική πλακέτα στο Λεωνίδα Μπακούρα για την βοήθεια που προσφέρει εδώ και χρόνια στον Σύλλογο καθώς και μια φανέλα της ΑΕΛ με το νούμερο 8. Την απονομή έκανε ο Ηλίας Σελιώνης.

Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής της ΕΔΑΘΕΣΣ Λεωνίδας Μπακούρας αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στο χώρο του αθλητισμού, καλώντας τους παλαίμαχους της ΑΕΛ να ενώσουν τις δυνάμεις με τους παλαίμαχους του Αρη και του ΠΑΟΚ προκειμένου να πατάξουν την αθλητική βία.

Επίσης, ανακοίνωσε τη διοργάνωση ενός τουρνουά παλαίμαχων τον Μάϊο στο Αλκαζάρ στη μνήμη όλων αυτών που έφυγαν από τη ζωή.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο Ηλίας Μπίνας για την μακροχρόνια παρουσία του στο πλευρό της ΑΕΛ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας Νίκος Λιούπας, ο αστυνομικός διευθυντής Λάρισας Χρήστος Σιμούλης, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και αντιδήμαρχος Λαρισαίων Γιάννης Αλεξούλης, οι εκπρόσωποι της ΕΠΣΛ Αργύρης Γκρίμπας και Λευτέρης Γρηγοριάδης, ο πατήρ Ρίζος Κομήτσας καθώς και φίλαθλοι Κώστας Νάκης και Άρης Βαλασόπουλος.

ertnews.gr