Ο Πιερικός νίκησε εντός έδρας τον Απόλλωνα Λάρισας με 3-2 σε ένα παιχνίδι με μεγάλη δράση και πολλά στο δεύτερο ημίχρονο. Οι Κατερινιώτες ανέβηκαν στους 26 πόντους (12η θέση, 25 αγώνες), ίδιους πόντους με τους κυανόλευκους (13η θέση, 25 αγώνες).

Ο Απόλλων Λάρισας άρχισε καλύτερα στην αναμέτρηση και σκόραρε στο 9' λεπτό με τον Λίταινα, ο οποίος έκανε το 1-0. Οι δύο ομάδες ήταν ανταγωνιστικές στα επόμενα λεπτά, με τον αγώνα να έχει ρυθμό και πολύ ενδιαφέρον, αλλά το σκορ του ημιχρόνου παρέμεινε στο 1-0.

Ο Πιερικός μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχε την ανατροπή, αφού τόσο με το γκολ του Χαρτσιά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 49' λεπτό, όσο και με το γκολ του Ζαφειράκη στο 55' λεπτό με δυνατό σουτ συρτό. Οι Θεσσαλοί πίεσαν αρκετά στα επόμενα λεπτά, ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης, έχοντας μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 56' λεπτό, με τον Βίγια στο 69' λεπτό να βρίσκει τον τρόπο για τα δίχτυα για τον Απόλλωνα Λάρισας, κάνοντας το 2-2. Οι δύο ομάδες ήταν πολύ ανταγωνιστικές στα επόμενα λεπτά με σκοπό το γκολ που θα τους έδινε την νίκη, κάτι που το πέτυχε ο Β. Παπαδόπουλος στο 90+3΄λεπτό με κεφαλιά για τον Πιερικό.

Πιερικός (Βαζάκας): Τζήμας, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς (87′ Χαντζάρας), Παντελιάδης, Κουκόλης, Κριμιτζάς (87′ Καρανάτσιος), Ζαφειράκης, Ίτσιος, Β. Παπαδόπουλος, Ντίνας (26′ λ.τ Φωκαΐδης), Μπουόλι.

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Τιμπουέ, Πετράκης, Βίγια (90+2′ Λούκας), Γιαννίτσης, Σταματής, Νούσιος, Καλούσης, Λίταινας, Μπαλογιάννης (82′ Καραμόκο), Χατζής.

liganews.gr