Αν και ο Απόλλωνας Λάρισας ήταν ανταγωνιστικός σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε την εντός έδρας νίκη στις λεπτομέρειες με 2-1 και ανέβηκε στους 29 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους 32 πόντους.

H πρώτη καλή στιγμή ανήκει στον Απόλλωνα Λάρισας, αφού ο Καραμόκο σούταρε από πλάγια θέση, με τον Ξενοδόχοφ να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ.

Στο 10' λεπτό, ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε το 1-0 με σκόρερ τον Κουντουριώτη. Οι ερυθρόλευκοι είχαν τριπλή ευκαιρία στο 18' λεπτό, με το σουτ του Σιαφά, το σουτ του Κατσούκη και το πρώτο να μην μπορεί να νικήσει με ένα ακόμη σουτ, τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα Λάρισας, τον Μαντζάρη.

Οι κυανόλευκοι βρήκαν το δρόμο για τα δίχτυα με τον Καραμόκο στο 39' λεπτό, κάνοντας το 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Δυναμικό παιχνίδι και ανταγωνιστικές ήταν οι δύο ομάδες, με τον Χατζή από τον Απόλλωνα Λάρισας να κάνει ένα σουτ στο 56' λεπτό, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Βούγιοβιτς. Στο 83' λεπτό, οι ερυθρόλευκοι σκόραραν με τον Ξύδα κάνοντας το 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς): Ξενοδόχοβ (46′ Βούγιοβιτς), Στάμου (80′ Κόμνος), Κότος, Κατσούκης, Μαρκοπουλιώτης, Κόλα, Ντιαμπί, Μάνγκα (58′ Χατζής), Σιαφά, Κουντουριώτης (56′ Πέλκας), Βερνάρδος (70′ Ξύδας).

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Μαντζάρης, Καλούσης, Σκούπρα, Τιμπουέ, Βίγια, Μπαλογιάννης (76′ Ζιάκας), Χατζής, Καραμόκο, Γιαννίτσης, Παναγιώτου, Ποτόσογλου.

liganews.gr