Ο Απόλλων Λάρισας νίκησε εντός έδρας την Αναγέννηση Καρδίτσας με 2-1 και ανέβηκε στους 26 πόντους (11η θέση, 24 αγώνες), ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους 44 πόντους (3η θέση, 24 αγώνες).

Ουσιαστικό ποδόσφαιρο έπαιξε η ομάδα του κόουτς Θωμά Γράφα, η οποία είχε μια τρομερή παρουσία και με εξαίρετη τακτική δεν άφησε την Καρδίτσα να διεκδικήσει κάτι, δείχνοντας σταθερότητα.

Στο ματς, οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έδειξαν διάθεση για να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο, με τον Βίγια από τον Απόλλωνα Λάρισας να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι στο 12' λεπτό, κάνοντας το 1-0.

Παιχνίδι κέντρου έγινε στα επόμενα λεπτά, με τις δύο ομάδες να βγάζουν την δυναμική τους και την Αναγέννηση Καρδίτσας να έχει μια καλή ευκαιρία με την κεφαλιά του Γκίνη μετά την σέντρα του Κουτρουμάνου στο 32' λεπτό. Το σκορ του ημιχρόνου παρέμεινε στο 1-0 για τον Απόλλωνα Λάρισας.

Οι Λαρισαίοι συνέχισαν δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Νούσιο με ένα δυνατό σουτ να κάνει το 2-0 στο 55' λεπτό. Η Αναγέννηση Καρδίτσας ανέβασε τις γραμμές της στα επόμενα λεπτά, έχοντας μια καλή ευκαιρία με σουτ του Μπαντιμπαγκά, με το γκολ του οποίου στο 90' λεπτό μείωσε σε 2-1, το οποίο ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Γιαννίτσης, Μπαλογιάννης, Χατζής, Τιμπουέ, Καλούσης, Βίγια, Πετράκης, Νούσιος, Λίταινας, Σταματής.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Γκέκας, Κουτρουμάνος, Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Γκίνη (46′ Πολίτης), Δημούτσος (60′ Καρρίκι), Λαγός, Μπάλλας (80′ Μάνιος), Αθανασιάδης, Μπαντιμπανγκά, Βιδάλ (60′ Μπενγκόα).

liganews.gr