Ισόπαλοι με 1-1 ήταν ο Απόλλων Πόντου και ο Απόλλων Λάρισας, με αποτέλεσμα να ανέβουν οι γηπεδούχοι στους 23 πόντους (23 αγώνες), ίδιους πόντους με τους κυανόλευκους (23 πόντους, 23 αγώνες). 

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά στα πρώτα λεπτά, με τον Σταματή να κάνει το 1-0 για τον Απόλλωνα Λάρισας στο 22' λεπτό. Άμεση ήταν η απάντηση του Απόλλωνα Πόντου, με τον Ελέ να ισοφαρίζει σε 1-1, δύο λεπτά αργότερα (24' λεπτό). Οι γηπεδούχοι είχαν τέσσερις ευκαιρίες στα επόμενα λεπτά, με το σκορ του ημιχρόνου να παραμένει στο 1-1.

Οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Απόλλωνα Πόντου το 83' λεπτό να μένει με δέκα παίκτες μετά την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή του Σουντουρά. Το σκορ παρέμεινε ως έχει ως το τέλος και οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες με 1-1.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Πάτι, Σουντουρά, Ρούνεϊ, Ενομό, Παπαϊωάννου (79′ Ιντζίδης), Καλογέρης, Κουακού (90′ Φράγκος), Αμαραντίδης, Ελλέ.

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Λίταινας, Νούσιος, Πετράκης, Βίγια, Τιμπουέ (81′ Καραμόκο), Χατζής, Μπαλογιάννης, Γιαννίτσης, Κοζού, Σταματής.

liganews.gr