Το τρίτο σερί τρίποντο στον 1ο (Βόρειο) όμιλο της Σούπερ Λίγκας 2 κατέγραψε η ΑΕΛ την Κυριακή (10/4), κερδίζοντας με 2-1 τον Αλμωπό στο Αλκαζάρ για την 30ή αγωνιστική.

Οι «βυσσινί» έφτασαν τους 62 βαθμούς και παρέμειναν στο -6 από την πρωτοπόρο Βέροια, διατηρώντας όσες πιθανότητες τους αναλογούν για την πρωτιά, με την ομάδα της Αριδαίας να βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης με 38 πόντους.

Ο Κούστα άνοιξε το σκορ στο 8' με κεφαλιά ύστερα από φάουλ που εκτέλεσε ο Κώστας Παπαγεωργίου, ενώ με τον ίδιο τρόπο πέτυχε το 2-0 στο 14' ο Θανάσης Παπαγεωργίου.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με σουτ του Τριανταφυλλάκη στο 74' και οι Θεσσαλοί, έστω και με άγχος στα τελευταία λεπτά, κράτησαν τους τρεις βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Mανούχος του Συνδέσμου Αργολίδας με βοηθούς τους Λιόντο και Διαμαντή, αμφότεροι του Συνδέσμου Ηπείρου.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Mαϊδανός (78' Τσέλα), Μπέρτος, Μαξιμένκο, Κ. Παπαγεωργίου (67' Γιάκος), Κολομπίνο, Ραμίρεζ, Νίνο (46' Μιλτιάδης), Μαυριάς (78' Γρηγορόπουλος), Κούστα (71' Τσουμάνης).

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Παϊτέρης, Πρίκας (46' Γιαλαμούδης), Πατσιαβούρας (46' Πέττας), Ρουσσάκης, Κολλαράς, Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου (75' Μπακουτσής), Κέρθι, Ρίβας (46' Παρασκευάς), Τριανταφυλλάκης (84' Γιουκούδης), Ρόβας.

a-sports.gr