H ΑΕΛ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως η Βέροια ήρθε ισόπαλη με τον Απόλλωνα Πόντου (0-0) και νικώνττας την Καβάλα εκτός έδρας με 1-0, μείωσε στους έξι πόντους την διαφορά από την πρώτη θέση (59 πόντους). Οι γηπεδούχοι έχουν 23 πόντους (15η θέση).

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με αναμμένες τις μηχανές στα πρώτα λεπτά και προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 1-0 χάρη στο γκολ του Αλέξανδρου Νικολιά με σουτ στο 4' λεπτό.

Στο δευτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό, είχαν δοκάρι στο 47' λεπτό με το Οκάν και δημιούργησαν ευκαιρίες, με τις οποίες απείλησαν την αντίπαλη εστία. Η ΑΕΛ διατήρησε το προβάδισμα της και νίκησε εκτός έδρας την Καβάλα με 1-0.

Καβάλα (Διλμπέρης): Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς (61′ λ.τρ Αρμάλας), Στίκας, Καραγιάννης (86′ Γροσδάνης), Σπάσιτς, Οκαν (62′ Αλίμι), Έμπερτ, Αμούρ (46′ Μπελεβώνης), Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μπέρτος, Μαξιμένκο, Μαϊδανός, Ραμίρεζ (92′ Νίνο), Κ. Παπαγεωργίου (64′ Κολομπίνο), Μιλτιάδης (51′ Μαυριάς), Νικολιάς(51′ Γλυνός), Κούστα (64′ Τσουμάνης), Όγκμποε.

liganews.gr